Ομολογία φρονήματος

Δεν ξέρω πού βασίστηκε η πλάνη της “καλής αριστεράς” που από Μεταπολιτεύσεως κι εντεύθεν καλλιεργήθηκε συστηματικά στον τόπο μας. Κι εντέλει οδήγησε τους πολίτες να δώσουν την διακυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πώς προβάλλεται ο αριστερός και από το πώς η Αριστερά προωθεί τους οπαδούς της-καλλιτέχνες είτε αξίζουν είτε όχι, ως πρότυπα.

Στην τηλεόραση, στο θέατρο, στα περιοδικά και στις εφημερίδες καλλιτέχνες όπως ο κ. Λαζόπουλος υπερήφανα πρόβαλαν τις θεωρίες τους για τον καλό και σωτήριο ΣΥΡΙΖΑ. Τραγουδιστές όπως η κ. Αλεξίου και συνθέτες όπως ο κ. Κραουνάκης ή ο κ. Μικρούτσικος προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι θα ζούσαμε καλύτερα αν παραδίδαμε την Ελλάδα στον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα αλήθεια, πού έκρυψε τα γάντια της των καθαριστριὠν η κ. Αλεξίου, γιατί κατέβασε βιαστικά, ελλείψει θεατών το έργο του ο κ. Λαζόπουλος και σιωπηλοί πλέον δίνουν συναυλίες Μικρούτσικος και Κραουνάκης; Για τον ΣΥΡΙΖΑ; Μισοκρυμένες ενοχές.

Και φυσικά χάθηκαν και οι συγκεντρώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την προστασία των αδυνάτων, για τους φτωχούς ανθρώπους που αδικήθηκαν από τους κακούς δεξιούς. Και τι ανακαλύψαμε τώρα; Αριστερούς που πίσω απ’ τις αριστερές αλληλέγγυες δηλώσεις τους κρύβουν τα εκατομμύρια τους καλά ασφαλισμένα στις ξένες τράπεζες. Οι ιδεολόγοι της δραχμής, για να γίνουν πλουσιότεροι. . .

Σίγουρα θα υπάρχουν και αριστεροί που έχουν πετύχει στην ζωή τους αλλά θα είναι αυτοί που δούλεψαν σκληρά και δεν περίμεναν να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να τους τακτοποιήσει. Ο επιχειρηματίας δεν είναι εχθρός της κοινωνίας. Επιτελεί έργο και συνεισφέρει.

Ωστόσο, έχετε δει στην τηλεόραση, έχετε ακούσει στο στο ραδιόφωνο δεξιούς και φιλελεύθερους καλλιτέχνες, επιστήμονες τραγουδιστές ή συνθέτες να προβάλλουν την ιδεολογία τους και τα ιδανικά τους; Να μιλούν για τις αξίες της οικογένειας, της πατρίδας, της θρησκείας;

Τι κάνει τον δεξιό να ντρέπεται να δηλώνει δεξιός? Πότε επιτέλους θα καταλάβει η κοινωνία ότι η συντηρητική παράταξη εργάζεται σκληρά, προσφέρει στην κοινωνία, αγωνίζεται για τις αξίες της και ότι μπορούν οι πολίτες να βασιστούν σ αυτήν και να της αναθέσουν την διακυβέρνηση;

Στην Ευρώπη κυριαρχοὐν οι συντηρητικές κυβερνήσεις. Εμείς αποτελούμε την εξαίρεση. Αρνούμεθα να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Να πιστέψουμε στην δύναμη του ανθρώπου, που δημιουργεί και προοδεύει. Να μη μας εντυπωσιάζει η κομματική μιζέρια, η μετριότητα, τα χοντρά ψέμματα και όλα όσα συντηρούνται σαν φαντάσματα του εμφυλιακού παρελθόντος. Κρίμα για την Ελλάδα. Κρίμα για τους Ελληνες.

ΛΕΝΑ ΚΑΣΣΑΜΠΑΛΙΔΟΥ (l.kassampalidou@conservativegreece.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.