Όλοι πρόσφυγες;

Ένα από τα πλέον σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και η Ευρώπη εν συνόλω είναι και το γνωστότερο ως «προσφυγικό». Όμως, επειδή με τον όρο αυτόν οι «πολιτικώς ορθοί» εννοούν συλλήβδην και τους εισελθόντες παρανόμως στην χώρα ΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, επιτρέψτε μου να χρησιμοποιώ εφεξής τον όρο «λαθρομεταναστευτικό» ως τον πλέον αληθή προσδιορισμό του προβλήματος, που άλλωστε είναι ένα άλλο, εντελώς διάφορο πρόβλημα από το «προσφυγικό» ουσιαστικώς και νομικώς!
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανάγκη της προδοτικής Αριστεράς και των συναφών σχηματισμών να συγχέουν τα δύο προβλήματα, μιας και γι αυτούς, όλοι όσοι αποβιβάζονται στη χώρα – ανεξαρτήτως ιδιότητος – χρήζουν ευνοικότερης αντιμετωπίσεως ακόμη κι απ τον γηγενή πληθυσμό, τον οποίο άλλωστε, ως φύσει ανθέλληνες, θέλουν να υποκαταστήσουν. Ο όρος «προσφυγικό» συντελεί επομένως στην συνειδησιακή εμπέδωση της επιτελούμενης προδοσίας, μιας και τσουβαλιάζει τους πάντες κάτω από έναν μόνο κι εν πολλοίς ψευδή χαρακτηρισμό!

Αυτό, αντιθέτως, που δεν δύναμαι ν αντιληφθώ είναι ο λόγος για τον οποίο οι έτερες παρατάξεις της χώρας και κυριότατα η συντηρητική, ομοίως χρησιμοποιούν τον όρο «προσφυγικό», όταν μάλιστα πλέον έχει αποδειχθεί πλήρως πως μόνον οι 20 από τους 100 που εισβάλλουν στην Ελλάδα είναι τελικώς Σύριοι (δλδ πρόσφυγες) ενώ οι έτεροι 80 είναι κυριολεκτικώς κάθε καρυδιάς καρύδι! Μάλιστα, τώρα τελευταίως θα έχετε φαντάζομαι οι περισσότεροι αντιληφθεί πως ακόμη και ο περιώνυμος όρος «παράτυποι μετανάστες» (που επέβαλε η Αριστερά βιαίως επειδή δεν της άρεσε το λάθρο και αβρόχοις ποσί απεδέχθη η φοβισμένη αντιπολίτευση) εγκαταλείπεται σταθερά και όλοι πλέον κάνουν λόγο για «πρόσφυγες»!

Έχει σημασία, θα ρωτήσει κάποιος, πώς αποκαλούμε όσους εισβάλλουν στην χώρα; Τεράστια, απαντώ, στην συγκεκριμένη περίπτωση! Τούτο δε διότι, ο μεν χαρακτηρισμός ως ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, προσφέρει πολλά και εξαιρετικώς σημαντικά προνόμια στον φέροντα, που φθάνουν μέχρι και στην διαμονή στην χώρα μας για πάντα, ενώσω ο χαρακτηρισμός ως ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ το μόνο που προσφέρει στον φέροντα είναι η ΚΡΑΤΗΣΗ και η ΑΠΕΛΑΣΗ!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, καταρχάς θα πρέπει αμέσως ν’ αντιληφθεί την διαφορά των δύο χαρακτηρισμών κι ωσαύτως των δύο προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία επαναλαμβάνω είναι εντελώς διάφορα αλλά το ίδιο κρίσιμα για τον γηγενή πληθυσμό. Αφού κατανοήσει το θέμα, ας οργανώσει μία συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εξαγγείλει τι έχει σκοπό να κάνει ως Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση τόσο του ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ όσο και, κυριότατα, του ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ προβλήματος, καθώς έχει αργήσει ανεπίτρεπτα πολύ, γεγονός που του στοιχίζει και σε ποσοστά και σε δημοφιλία, όσο κι αν οι γύρω του ευρισκόμενοι περί άλλα (πολιτικώς ορθά) τυρβάζουν!

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

a.papadimitriou@consevativegreece.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.