Ιδεοληπτικά “επιτυχόντες”

Ο κυνισμός και η προκλητικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στο ζενίθ της. Μετά τον άδικο χαμό του μικρού Μάριου από σφαίρα ενός Ρομά, οι κάτοικοι του Μενιδίου και της ευρύτερης περιοχής ζητούν ανοιχτά πλέον την προστασία του κράτους. Ποιου κράτους όμως;

Οι δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν. Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας χαρακτήρισε τη δολοφονία του μικρού αγοριού ως ένα «άτυχο περιστατικό», την ίδια στιγμή που ο υφυπουργός Μεταναστατευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας ανέφερε πως το παραπάνω περιστατικό ήταν «μια στραβή». Σε μια χώρα όπου οι πολίτες της δεν αισθάνονται ασφάλεια, τότε η δημοκρατία έχει καταρρεύσει. Στο πολίτευμα της δημοκρατίας, όλοι μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα, μέχρι εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αντί να προσπαθήσει να εφαρμόσει τους νόμους περί προστασίας του πολίτη, προκειμένου να συνετίσει και να τιμωρήσει με ποινές, πράξεις (πυροβολισμοί στον αέρα, διακίνηση ναρκωτικών) που διαβρώνουν τη συνοχή και την ασφάλεια της κοινωνίας επινόησε για άλλη μια φορά ότι πιο σαθρό και ανέντιμο, την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των ρομά χωρίς εξετάσεις. Θεώρησε με την απλουστευμένη και άναρχη λογική του πως αν τα παιδιά των Ρομά μπουν στις σχολές της αστυνομίας και άλλων τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα συμμορφωθούν και αυτόματα θα διαγράψουν την υπο-κουλτούρα με την οποία έχουν γαλουχηθεί.

Αναρωτήθηκε έστω ένας υπουργός από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ποιο μήνυμα περνάνε σε αυτά τα παιδιά; Σκέφτηκαν πως τους δίνουν την ευκαιρία χωρίς κόπο, χρόνο και στερήσεις να αρπάξουν μια θέση από ένα παιδί που έχει εργαστεί σκληρά για να πετύχει στο τμήμα ενός ΤΕΙ ή ΑΕΙ; Η κυβέρνηση προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να θεωρηθούν οι «μετεξεταστέοι» ως επιτυχόντες μέσω ενός αντιδημοκρατικού, αναξιοκρατικού και ιδεοληπτικού νόμου.

Προτιμάει να αδικήσει χιλιάδες άλλα παιδιά που δίνουν τον αγώνα τους για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αντί να απαιτήσει από τους γονείς των Ρομά να επιτρέπουν στα παιδιά τους την ολοκλήρωση της βασικής τους εκπαίδευσης και φυσικά την επιβολή αυστηρών νόμων για την προστασία των Ελλήνων πολιτών από κάθε είδους απειλητική ενέργεια. Πρόκειται για την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση όλων των εποχών που έχει βάλει ως αυτοσκοπό της την διάβρωση της κοινωνίας.

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ (a.pappa@conservativegreece.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.