Να η μεγάλη ευκαιρία!

Άριστα έπραξε το παιδί των λουλουδιών, που παίζει τον Πρωθυπουργό και προανήγγειλε ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή σήμερα (15/12/2016) για την υπερψήφιση των έκτακτων παροχών σε χαμηλοσυνταξιούχους κλπ.

Με τον τρόπο αυτόν δίδει στην συντηρητική παράταξη μίαν ιστορική ευκαιρία! Ευκαιρία που συνήθως δεν δίδεται σε αντιπολίτευση εί μη μόνον εάν μετατραπεί σε Κυβέρνηση. Ευκαιρία να αποδείξει, ήδη προ της υπερβεβαίας μελλοντικής κατάληψης της εξουσίας, πως όσα με τόση ζέση και «φανατισμό» υποστηρίζει σήμερα, τα πιστεύει πραγματικά!

Ο Πρόεδρος της παρατάξεως, στα πλαίσια της πολυανακοινωθείσης ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που έχει ορθώς συνάψει με τους πολίτες της δύσμοιρης χώρας μας, θα πρέπει σθεναρώς και με αποφασιστικότητα ν ανέβει στο Βήμα και :

  • Αφού υπενθυμίσει στον Τσίπρα την στάση που αυτός εκράτησε σε παρόμοιες παροχές της προηγουμένης Κυβερνήσεως,
  • Αφού υπενθυμίσει στον Τσίπρα πως εκείνες οι παροχές ήταν μόνιμες και διαρκείς και όχι εφάπαξ και για μία φορά, εν είδη εξαγοράς των ταλαιπωρημένων συνειδήσεων και δη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας,
  • Αφού υπενθυμίσει στον Τσίπρα πως εντός των τελευταίων δύο ετών, από τους ίδιους αυτούς ανθρώπους που σήμερα προσπαθεί να εξαγοράσει έχει αφαιρέσει ένα τεράστιο μέρος του εισοδήματός τους, συμπεριλαμβανομένου και του πετσοκομμένου ΕΚΑΣ, για το οποίο επί Κυβερνήσεως Σαμαρά εκραύγαζε σαν γαλή,
  • Αφού καταγγείλει τον Τσίπρα, διότι σήμερα χρησιμοποιεί την Βουλή όχι βέβαια για να υπερψηφιστεί η παροχή, αφού αυτή θα ψηφίζετο άνετα και χωρίς ονομαστική ψηφοφορία, αλλά για λόγους προεξαρχόντως τακτικίστικους και συναφώς εντελώς απαράδεκτους με την λογική του ιδίου του Πολιτεύματος, και τέλος
  • Αφού με απλό και ήρεμο λόγο απευθυνθεί στον ελληνικό λαό αναφέροντας πως αυτές τις παροχές και άλλες πολλές ή τουλάχιστον όσες έχει ήδη εξαγγείλει στην ΔΕΘ, η δική του Κυβέρνηση θα τις κάνει πράξη μονίμως για όλους κι όχι σαν δωράκι σε εξαθλιωμένους,

Να καταλήξει καλώντας τους Βουλευτές να ψηφίσουν ένα βροντερό ΟΧΙ στο απαράδεκτο και υποβιβαστικό της νοημοσύνης κάθε πολίτη δήθεν δώρο!!

Έτσι θα αποδείξει ο νέος αρχηγός ότι πράγματι ο «λαϊκισμός στο μυαλό των Ελλήνων έχει λάβει οριστικό τέλος», όπως ο ίδιος επί λέξει διαβεβαίωσε προχθές με δήλωσή του!!

 

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (a.papadimitriou@conservativegreece.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.