Σερφάροντας… για διακοπές (Μέρος πρώτο – Καταλύματα)

Όπως το διαδίκτυο έχει εισχωρήσει στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητάς μας, έτσι και στον τουρισμό, με τους περισσότερους καταναλωτές – ιδιαίτερα τους νέους – να προγραμματίζουν αποκλειστικά μέσω ίντερνετ τις διακοπές τους, κλείνοντας δωμάτια σε παντός τύπου καταλύματα, αγοράζοντας αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, νοικιάζοντας ακόμα και αμάξι ή μηχανή από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Έτσι λοιπόν, είτε πρόκειται να ταξιδέψετε σε κάποιον παραθεριστικό θέρετρο για τις καλοκαιρινές διακοπές σας, είτε σε κάποιον ορεινό προορισμό για να δείτε χιόνι τον χειμώνα, είτε χρειάζεστε πλοίο, είτε αεροπλάνο, είτε θέλετε να πάτε κάπου στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, είτε ταξιδεύετε μόνος και για επαγγελματικούς λόγους, είτε με παρέα για την ξεκούρασή σας, υπάρχουν σελίδες που φέρνουν όλες τις επιλογές μπροστά σας με τη δυνατότητα να αγοράσετε επί τόπου το deal που επιθυμείτε. Λίγο ψάξιμο και μερικά κλικ μας χωρίζουν μόνο από χιλιάδες καταλύματα ανά τον κόσμο, από τις μεγαλύτερες και μη αεροπορικές εταιρείες, αλλά και από πολλές άλλες τουριστικές υπηρεσίες.

Στο ConservativeGreece.com συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από αυτές τις σελίδες, ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Έτσι, στα επόμενα άρθρα μας θα δούμε σελίδες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εισιτήρια, προσφορές, ενοικιάσεις οχημάτων κ.α.

Ξεκινώντας από τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια:

Booking.com

 

Με δυνατότητα αναζήτησης – πέραν του ονόματος του προορισμού – απευθείας με το όνομα του καταλύματος, εάν κάποιο σας έχουν συστήσει, ή με κάποια διεύθυνση. Καταχωρείτε τον προορισμό σας, τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, τον αριθμό των δωματίων που επιθυμείτε αλλά και των ταξιδιωτών και παιδιών και αμέσως έχετε μπροστά σας τιμές και προσφορές σε όλα τα καταλύματα που πληρούν τα κριτήρια σας. Συχνά θα δείτε και πολλές προσφορές, αλλά και ενδεχομένως να χαρείτε εκπτώσεις της στιγμής. Θεωρητικά, όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς μια συγκεκριμένη εφαρμογή για το οποιοδήποτε αίτημά σου, τόσο πιο πιθανό είναι να αρχίσει να σε επιβραβεύει, ανάλογα βέβαια και με την πολιτική της κάθε εταιρείας.

Στην συγκεκριμένη εφαρμογή μάλιστα, η οποία διατείνεται ότι συνεργάζεται με πάνω από ένα εκατομμύριο καταλύματα ανά τον κόσμο, έχεις τη δυνατότητα σε ορισμένα από αυτά να κάνεις μια κράτηση με δωρεάν ακύρωση έως και κάποια ημερομηνία. Αυτό αδιαμφισβήτητα βοηθά τον ταξιδιώτη να οργανωθεί καλύτερα, μιας και πάντα φαίνεται να μπορεί να αλλάξει σχέδια χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση.

Τέλος, σε κάθε δωμάτιο ή ξενοδοχείο που κοιτάζετε μέσα στο booking.com υπάρχουν και σχόλια άλλων ταξιδιωτών που έχουν επισκεφτεί το συγκεκριμένο και έχουν διατυπώσει τις εντυπώσεις ή παρατηρήσεις τους.

Hotels.com

Κινούμενο στα ίδια χωράφια με την προηγούμενη εφαρμογή, καταχωρείτε τον προορισμό σας, ή το όνομα του ξενοδοχείου, ή το αξιοθέατο που σας ενδιαφέρει και μια λίστα με διαθέσιμα καταλύματα παρουσιάζεται μπροστά σας και σας ενημερώνει για το πόσο δημοφιλής είναι για φέτος ο προορισμός που κοιτάζετε. Πληροφορίες όπως το ακριβές σημείο που βρίσκεται το κατάλυμα, αλλά και η απόστασή του από το κέντρο της πόλης ή κάποιο κοντινό δημοφιλές χωριό, είναι αμέσως διαθέσιμες δίπλα στο όνομα του κάθε ξενοδοχείου, μαζί με την συνολική τιμή αλλά και τις ειδικές προσφορές σε αυτή. Εδώ τα σχόλια επισκεπτών έρχονται απ’ ευθείας από το tripadvisor.gr που είναι ο δημοφιλέστερος τόπος συλλογής κριτικών από επισκέπτες ξενοδοχείων, αξιοθέατων, πόλεων, χωρών, μαγαζιών, εστιατορίων κ.α. Το ίδιο το tripadvisor.gr μάλιστα, πλέον εκτελεί και χρέη ενοικίασης δωματίων, όπως και όλα τα άλλα που εξετάζουμε εδώ.

Xenodoxeio.gr

 Εφαρμογή σαν τις προηγούμενες, η οποία όμως δίνει μεγαλύτερη βάση σε πακέτα και προσφορές τόσο για Ελλάδα, όσο και για εξωτερικό.

Trivago.gr

Η επιτομή – για πολλούς – όλων των προηγουμένων και όχι αδίκως, μιας και το Trivago.gr στην ουσία είναι μια μηχανή αναζήτησης για όλες τις άλλες μηχανές αναζήτησης. Με πηγή αποτελεσμάτων όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες, όπως αυτές που προαναφέραμε, αναζητεί, συγκρίνει και παρουσιάζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα κριτήριά μας και την πληροφορία του σε ποια σελίδα θα εντοπίσουμε αυτό το αποτέλεσμα, απ’ όπου και θα μπορούμε να συνεχίσουμε στην κράτηση ή την αγορά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΑΣ (p.psomas@conservativegreece.com)

It’s (not only) the economy, stupid!

Δεν είναι μόνον η Οικονομία. Ή καλύτερα, για να ακριβολογήσω, η Οικονομία είναι μία από τις πολλές συνιστώσες της καταστροφής, για την οποία όμως, επειδή υφίστανται ακόμη τα εξ επιστασίας εχέγγυα, υπάρχουν ελπίδες πως με μία άλλη Κυβέρνηση θ αρχίσει κάπως να κινείται.

Όχι, η Οικονομία δεν με πολυαπασχολεί.

Το κρισιμότερο όλων, είναι η ολική σήψη γύρωθεν! Ο κοινωνικός, πολιτικός και πολιτισμικός Αρμαγεδδών, που επέφερε ο «αυταπατημένος» Πρόεδρος του 15μελούς ομού μετά των ταβερναραίων κολλητών του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επί τας κεφαλάς ημών.  Η εικόνα του αγρίως δαρθέντος τουρίστα στο κέντρο της Αθήνας, από τα φίλια Ορκς του πολυχρονεμένου, επειδή ετόλμησε ο δύσμοιρος αυτός να εισέλθει σε εμπορικό κατάστημα ημέρα Κυριακή, τοποθετεί επαξίως την χώρα στον μακρύ κατάλογο των απανταχού Μπανανιών. Κυριακή πρωί στην οδό Ερμού πηγαινοέρχονται τα Ορκς, σπάνε, βαράνε, βγάζουν το άχτι τους, χωρίς απολύτως καμία αστυνομική παρουσία ή επίβλεψη. 

Τα ίδια ρεμάλια, ενδεδυμένα τον μανδύα του «κύρους», που τους αποδίδει η παρουσία της αρχιστρατήγου του αντιμνημονιακού αγώνος Ζωής Κωνσταντοπούλου, κάθε Τετάρτη επεμβαίνουν «δυναμικά» σε όποιο Ειρηνοδικείο βρουν και διά της βίας καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής τάξης. Διότι αυτό κάνουν όταν εμποδίζουν την διενέργεια των πλειστηριασμών! Κι ενώ αυτή η τακτική είναι ήδη από μηνών γνωστή και πολύ εύκολα θα μπορούσε να αποτραπεί με την ισχυρά παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, που μάλιστα θα έπρεπε να είχαν και την ρητή εντολή να μπαγλαρώνουν τους ρουβίκωνες και να τους στέλνουν πακέτο στο αυτόφωρο, εντούτοις ουδείς κυβερνητικός συγκινείται! Βασικά, όχι μόνον δεν συγκινείται αλλά του αρέσει κιόλας μιας που και απόφαση έλαβε περί συνεχίσεως των πλειστηριασμών και αυτοί δεν γίνονται εν τοις πράγμασιν, οπότε έχουμε και την μνημονιακή πίτα ολόκληρη και τον μπολσεβίκο σκύλο χορτάτο!

Από την άλλη, διάφοροι «αλληλέγγυοι» (χορτάτοι βεβαίως ως ανήκοντες άπαντες σε διάφορες ΜΚΟ) περιδιαβαίνουν τους δρόμους κι όποιο ακίνητο εντοπίσουν ατυχούς ιδιοκτήτου, που έλαχε να διαμένει αλλού και να έχει το συγκεκριμένο κλειστό, το καταλαμβάνουν ή καλύτερα το επιτάσσουν όπως οι ναζί στην κατοχή και βάζουν μέσα καμιά εικοσαριά λαθρομετανάστες. Η σταθερή ρητή κι επαναλαμβανόμενη απάντηση των αρμοδίων αστυνομικών Οργάνων στον ατυχήσαντα ιδιοκτήτη είναι η εξής: «α… δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς… Πηγαίνετε σε δικηγόρο»!!!  Αδιανόητα πράγματα για ένα μίνιμουμ Κράτος Δικαίου!

Κι ασφαλώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διαρκείς επιθέσεις κυβερνητικών παραγόντων στην Δικαιοσύνη, που τελευταίως εξέφυγαν της γελοιότητος του Υπουργού Υγείας και πλέον σοβάρεψαν ιδιαιτέρως με αφορμή την όλη ιστορία μιας Ηριάννας: Δεν μας αρέσει μία απόφαση, ξανασυζητούμε την υπόθεση με άλλη σύνθεση Δικαστών! Το επόμενο βήμα η κατάργηση των Δικαστών με τις συζητήσεις των υποθέσεων να λαμβάνουν χώρα στην Ομόνοια ενώπιον μικτής συνθέσεως Υπουργών – Μετακλητών!

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω κι άλλων πολλών είναι πως πλέον, ακόμη και στους συνετούς πολίτες αρχίζει και μπαίνει το «σαράκι» της αποσάθρωσης και της πλήρους ανομίας! Δια του μιθριδατισμού, ο κάθε πολίτης αρχίζει να συνηθίζει στην όλη δηλητηριασμένη κατάσταση, γεγονός εξαιρετικώς επικίνδυνο ακόμη και για αυτό τούτο το Πολίτευμα!

Όσο η «γλυκιά συμμορία» παραμένει στην θέση της, δυστυχώς εξ όσων παρατηρώ ΚΑΙ με τις ευλογίες των κάποτε «ανάλγητων» δανειστών, ο χρόνος που μεσολαβεί δυσχεραίνει αφάνταστα τον επόμενο κυβερνήτη σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστροφή της χώρας σε μία κάποια κανονικότητα.

Οι καιροί ου μενετοί …

 

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (a.papadimitriou@conservativegreece.com)

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker

Η κυκλοφορία του Mi Bluetooth Speaker της Xiaomi στην Ελλάδα, καθώς και power banks της ίδιας εταιρίας, είναι ένα γεγονός που ανακοινώθηκε από την Info Quest Technologies, η οποία φαίνεται να θέλει να φέρει στο ελληνικό κοινό ακόμα περισσότερα προϊόντα της κινέζικης εταιρίας.

Μικρού μεγέθους και αρκετά ελαφρύ (270 γραμμάρια) το Mi Bluetooth Speaker υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα ήχου, εν μέσω της 6W ισχύος του (με ένταση έως 90dB(Α)/1m) και του ενσωματωμένου μεγάφωνου μπάσου. Διαθέτει μοντέρνο δεξιοτεχνικό σχεδιασμό με σώμα από αλουμίνιο και σχήμα μεταλλικής κασετίνας μολυβιών, με ακριβείς λεπτομέρειες να το απογειώνουν. Με όμορφες επιλογές και στα χρώματα, το ηχείο κυκλοφορεί σε μπλε, μοβ, γκρι, ροζ, κόκκινο και χρυσό, ωστόσο στην Ελλάδα όμως για την ώρα μπορείτε να το βρείτε μόνο σε μπλε.

Σε τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι ικανό να δεχθεί κλήσεις με υποστήριξη μεγαφώνου σε κλήσεις ομιλίας, με αυτόματη παύση της αναπαραγωγής μουσικής, έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, υποδοχή καρτών microSD και διαθέτει αυτονομία 8 ωρών με την 1.500mAh μπαταρία του, η οποία φορτίζει μέσω της micro USB θύρας του. Φυσικά φέρει και υποδοχή ακουστικών 3.5 mm. Το ηχείο είναι συμβατό – εκτός από τα κινητά τηλέφωνα – και με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ταμπλέτες, τηλεοράσεις κ.α.

Τα power banks που αναφέραμε παραπάνω κυκλοφορούν σε χωρητικότητα 5.000 mAh και 20.000mAh με εξαιρετικά μικρό μέγεθος και βάρος (156 γραμμάρια για την συσκευή των 5.000mAh) και λεπτή και κομψή σχεδίαση. Η συσκευή των 5.000 mAh είναι ιδανική για να την έχει κανείς όλη μέρα μαζί του εξαιτίας του μεγέθους της, ενώ η συσκευή των 20.000 mAh είναι ό,τι πρέπει για ταξίδια, με δυνατότητα παράλληλης φόρτισης δύο συσκευών, καθώς διαθέτει διπλή USB θύρα. Αναμένουμε μάλιστα και κυκλοφορία έκδοσης της συσκευής σε 10.000 mAh.

To Mi Bluetooth Speaker θα βρείτε στην ελληνική αγορά στην τιμή των 59 € σε μπλε χρώμα, ενώ τα Μi power banks στην τιμή των 19,90 € των 5.000 mAh σε ασημί χρώμα και στην τιμή των 34,90 € των 20.000 mAh σε λευκό χρώμα και εγγύηση δύο ετών για όλα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΑΣ (p.psomas@conservativegreece.com)

Προστασία υπολογιστή (μέρος δεύτερο) – Άνθρωποι των σπηλαίων

Προχωρώντας τη συζήτηση για την προστασία αυτής της ευαίσθητης συσκευής που λέγεται ηλεκτρονικός υπολογιστής, συνεχίζουμε να εντοπίζουμε σημεία στα οποία πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς – όπως είπαμε και στο πρώτο μέρος αυτού του άρθρου – τα προβλήματα και οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν δεν είναι απαραίτητο ότι θα οφείλονται σε ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά, αλλά και σε κακές πρακτικές, ή αμέλειες από πλευράς χρηστών.

3. Όταν πιάνει μια μεγάλη καταιγίδα που συνοδεύεται ως γνωστόν από κεραυνούς, ίσως να γνωρίζουμε ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε το σταθερό τηλέφωνο, ή το νερό σε περίπτωση που κάνουμε μπάνιο, λόγω των διάχυτων μεταλλικών σωλήνων. Πέρα από αυτά όμως, επιβάλλεται να κλείνουμε και τον υπολογιστή μας – και άλλες ηλεκτρικές συσκευές, όπως την τηλεόραση – και να τον βγάζουμε από την πρίζα (εάν είναι επιτραπέζιος βγάζουμε και όλα τα περιφερειακά του). Το λιγότερο κακό που ενδέχεται να πάθει σε περίπτωση κεραυνού, είναι να καεί. Ωστόσο μία μεγάλη καταιγίδα μπορεί να αποφέρει και προβλήματα ηλεκτροδότησης, κάτι που εκτός από ξαφνικές διακοπές ρεύματος, συχνά προκαλεί και αυξομειώσεις στην τάση, πράγμα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει ζημιά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ειδικά εάν δεν διαθέτετε και το απαραίτητο UPS (σταθεροποιητής τάσης από τον οποίο περνά η ηλεκτροδότηση του υπολογιστή). Όπως και να’ χει, φροντίστε να διαθέτετε τουλάχιστον ένα πολύμπριζο ασφαλείας, το οποίο μπορεί μεν να σας καλύψει σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά σίγουρα όχι σε ακραίες μεταβολές και διακοπές, όπως αυτές που περιγράψαμε.

4. Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές – ειδικά αν το μηχάνημα μας είναι και λίγο παλιό – που ο υπολογιστής μας κολλάει, σταματά να ανταποκρίνεται για ώρα και αν δεν καταλήξει στην μισητή μπλε οθόνη, σίγουρα θα καταλήξει στα σκουπίδια από τις μπουνιές που αποφασίζουμε να του κατεβάσουμε. Μην χτυπάτε τους υπολογιστές σας! Πέραν του να παριστάνετε τους ανθρώπους των σπηλαίων, στην πραγματικότητα δεν πετυχαίνετε τίποτα παραπάνω. Τουναντίον, ενδεχομένως να προκαλέσετε ζημιά κι εκεί που δεν υπήρχε. Το συχνότερο αποτέλεσμα που αναφέρεται έπειτα από τέτοιες συμπεριφορές, είναι το να σταματήσει ο υπολογιστής να “διαβάζει” ζωτικά όργανα για τη λειτουργία του, από εκεί που απλά… κολλούσε.

5. Επίσης – και χωρίς να ξεφύγουμε πολύ από το προηγούμενο θέμα μας – σε εκείνες πάλι τις καταστάσεις που το μηχάνημά μας δεν ανταποκρίνεται, πολλοί από εμάς πατάμε το power button για μερικά συνεχόμενα δευτερόλεπτα, ο υπολογιστής κλείνει και τον ξανανοίγουμε. Είναι μερικές από εκείνες τις φορές που βλέπουμε εκείνη την ειδοποίηση ότι τα windows τερματίστηκαν απότομα και πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν εκκινήσουν και πάλι. Αυτό όμως, παρόλο που πιάνει και θέλουμε σίγουρα όλοι να το κάνουμε… και θα το κάνουμε, είναι τόσο βολικό, όσο κι επικίνδυνο. Συγκεκριμένα, πατώντας συνεχόμενα το power button κόβουμε βίαια το ρεύμα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την επανεκκίνηση, δεν κάνει το ίδιο πράγμα που κάνει το reset button για όσα μηχανήματα το διαθέτουν και σίγουρα δεν συμβάλει στο να φτιάξει κάποιο πρόβλημα του υπολογιστή, πέραν του να ανοίξει πιο σύντομα. Να ξέρετε όμως πως κάθε φορά που το κάνουμε, φλερτάρουμε και με την πιθανότητα να μην ξεκινά ο υπολογιστής μας στο επόμενο boot. Με την ίδια λογική δεν τραβάμε ποτέ και το καλώδιο από την πρίζα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΑΣ (p.psomas@conservativegreece.com)

Άψυχες ζωές

Η κριτική είναι πάντοτε ωφέλιμη, ειδικά όταν πρόκειται για την πολιτική. Το να σου επισημαίνουν τα λάθη σου και να έχεις την ευκαιρία να τα διορθώσεις εγκαίρως αποτελεί ευλογία. Για να είναι όμως σωστή και δίκαιη μία κριτική πρέπει πρώτα απ’ όλα να είναι καλοπροαίρετη. Να έχει ως στόχο να βοηθήσει αυτόν στον οποίο ασκείται, όχι να τον φέρει σε δυσχερή θέση. Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε εμπάθεια και υπονόμευση.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κι εγώ έχω ασκήσει κριτική και μάλιστα σκληρή στον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Μητσοτάκη. Αυτό που συμβαίνει όμως τον τελευταίο καιρό στα social media από συγκεκριμένες «ομάδες» ξαφνικών υποστηρικτών της ΝΔ τείνει προς τον απόλυτο παραλογισμό. Γιατί ο Μητσοτάκης δεν γέρνει προς τα δεξιά; Γιατί δεν διώχνει τους Καραμανλικούς; Γιατί δε μιλάει ευθέως για απολύσεις στο δημόσιο; Γιατί δεν συμμετείχε στην εκδήλωση των παραιτηθείτε; Η «καλοπροαίρετη» κριτική κάποιων, έφτασε στο σημείο να τον καθυβρίζει ακόμη και για μία συγκέντρωση του κ. Μητσοτάκη, στην οποία οι ακροατές κάθονταν πάνω σε μπάλες από σανό.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ήταν ένα επικοινωνιακό λάθος, είναι απαραίτητο να γίνεται κουβέντα για μέρες; Τις μέρες μάλιστα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει ολόκληρη την χώρα με σκουπίδια εξαιτίας των χειρισμών της. Τις μέρες που απαγόρευσε την εκδήλωση της αστυνομίας στα Εξάρχεια, επισημοποιώντας το άβατο της περιοχής. Τις μέρες που δικαιολογεί και υπερασπίζεται τους μπαχαλάκηδες που καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία για πολλοστή φορά. Αυτήν την στιγμή, κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και η ΝΔ έχει ξεκάθαρα δημιουργήσει ρεύμα αυτοδυναμίας; Τώρα βρήκαν την ευκαιρία οι «φιλελεύθερες» δυνάμεις να χτυπούν αδιάκοπα τον κ. Μητσοτάκη;

Η συγκυρία παίζει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική και αυτήν την στιγμή είναι ξεκάθαρο ότι ευνοεί την αξιωματική αντιπολίτευση. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν, να είμαι λίγο σκεπτικός σχετικά με την αγνότητα της έντονης κριτικής που ασκείται τις τελευταίες μέρες στον πρόεδρο της ΝΔ. Βεβαίως και έχουν γίνει πολλά λάθη και από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, διότι λάθη δεν κάνει μόνον όποιος δεν προσπαθεί. Και ένα σίγουρο, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και τα καταφέρνει μια χαρά προς το παρόν.

Υ.Γ. Η απόφαση του να μην συμμετέχει στην ομολογουμένως αποτυχημένη εκδήλωση των «παραιτηθείτε», αλλά και ο χειρισμός του στο θέμα της εκδήλωσης των αστυνομικών, που ουσιαστικά οδήγησε στην φασιστική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να απαγορεύσει την εκδήλωση στα Εξάρχεια δείχνουν ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ας τον στηρίξουμε, εξάλλου είναι η μόνη και τελευταία ελπίδα της πατρίδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ (c.tsokanis@conservativegreece.com)