Το Ηθικό Πλεονέκτημα και οι Άσωτοι Υιοί της Αριστεράς

Όταν ο Σόλων επισκέφθηκε τους Αιγύπτιους ιερείς, αυτοί σχολίασαν ότι οι Έλληνες παραμένουν πάντα παιδιά. «Έλληνες αεί παίδες εισίν» του είπαν χαρακτηριστικά. Και πράγματι όλη η πορεία μας από την αρχαιότητα έως και σήμερα δεν διέψευσε αυτή την παρατήρηση. Σαν λαός σε όλες τις δύσκολες συγκυρίες που μας έτυχαν και δεν είναι λίγες, πάντα αποφασίζουμε συναισθηματικά. Η λογική ποτέ δεν αποτέλεσε την πυξίδα μας εξαιτίας αυτής της ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσης μας στην οποία η καρδιά έχει πάντα το πρώτο λόγο.

Έτσι λοιπόν οι ινστρούχτορες της αριστεράς γνωρίζοντας αυτήν την ιδιορρυθμία των Ελλήνων κάνουν το παν για να προφυλάξουν το λεγόμενο «Ηθικό Πλεονέκτημα» τους. Τα τελευταία 43 χρόνια οι αριστεροί κατάφεραν να ταυτίσουν την παράταξη τους με το καλό. Οτιδήποτε αριστερό είναι δίκαιο, δημοκρατικό, προοδευτικό και εξυπηρετεί το σύνολο. Αντίθετα οτιδήποτε δεξιό είναι αυτόματα κακό, οπισθοδρομικό, κατασταλτικό και σίγουρα γίνεται γιατί κάποιος θέλει να μας εκμεταλλευτεί.

Σήμερα πολλοί νομίζουν ότι η σε όλα αποτυχημένη διακυβέρνηση της αριστεράς θα γκρεμίσει επιτέλους το ηθικό της πλεονέκτημα. Ο Έλληνας επιτέλους θα σκεφθεί λογικά, θα δει τις κωλοτούμπες και τις παλινωδίες της παρέας του Τσίπρα, και επιτέλους θα καταλάβει ότι ήταν λάθος να εμπιστευθεί αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η λάθος ανάγνωση του Ηθικού Πλεονεκτήματος.

Η αριστερά έχοντας ταυτιστεί στην καρδιά των Ελλήνων με το καλό έχει την πολυτέλεια να μπορεί να υπογράφει μνημόνια, να βάζει φόρους, να συνεργάζεται με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο, να διορίζει Καρανίκες και τελικά να μην υπάρχει αντίδραση. Αν ο αριστερός κόβει συντάξεις τότε είναι σίγουρα για το καλό μας. Σίγουρα το έκανε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή και για να μας γλυτώσει από χειρότερο κακό. Επιπλέον όταν ο αριστερός ζητάει να έρθουν πολυεθνικές στην Ελλάδα ή να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό, το κάνει γιατί θέλει να βρει ο κόσμος δουλειά και όχι για να ξεπουλήσει τη χώρα. Τι κι αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι η οικονομία μπορεί να πάει μπροστά μόνο με φιλελεύθερες πρακτικές; Στην τελική οι αριστεροί είναι αυτοί που θα εφαρμόσουν αυτές τις πολιτικές για το καλό μας, σε αντίθεση με τους δεξιούς που θα το κάνουν για να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα συμφέροντα.

Πράγματι εξαιτίας του ηθικού πλεονεκτήματος ο Ελληνικός λαός βλέπει τον Αλέξη Τσίπρα όπως ο πατέρας τον άσωτο υιό στη βιβλική παραβολή. Ο άσωτος Αλέξης όπως και οι υπόλοιποι άσωτοι υιοί της Αριστεράς έχουν το δικαίωμα να παραφερθούν ή να ξεστρατίσουν. Αρκεί πάντοτε μετά από όποια παρασπονδία τους να γυρνάνε για να αποτίσουν φόρο τιμής στη Μακρόνησο ή στην Καισαριανή. Όπως γύρισε στο πατρικό του και ο άσωτος υιός σύμφωνα με το κατά Λουκά ευαγγέλιο. Ο Ελληνικός λαός σαν άλλος πατέρας θα συγχωρήσει τα καμώματα του γιού του μιας και ο γιός του πάντα θα βρίσκεται μέσα στη καρδιά του.

Όσοι λοιπόν νομίζουν ότι μόνο με τη λογική επιτέλους ο Ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα, ματαιοπονούν. Οι αστικές δυνάμεις είναι υποχρεωμένες να δώσουν ιδεολογική μάχη αν θέλουν να πάει ο τόπος μπροστά. Η Κεντροδεξιά οφείλει να κερδίσει τη καρδιά των Ελλήνων. Και αυτό δε θα γίνει απλά και μόνο μειώνοντας την ανεργία ή εφαρμόζοντας φιλελεύθερα οικονομικά μοντέλα.

Ήρθε η ώρα να εξηγήσουμε στον Ελληνικό λαό ότι στην κατοχή δεν έκαναν αντίσταση μόνο οι αριστεροί. Ότι στον εμφύλιο τα καλά παιδιά που πολέμησαν για τη δημοκρατία ήταν τα παιδιά του Εθνικού Στρατού. Ότι ο κομμουνισμός είναι μια εγκληματική ιδεολογία που έχει πάρα πολλά κοινά με το ναζισμό. Ότι στη σωστή πλευρά της ιστορίας με τη δημοκρατία και την ελευθερία ήταν ο Ρήγκαν και όχι ο Τσε και ο Φιντέλ. Μόνο έτσι η χώρα μας θα έχει ελπίδα για να κερδίσει τη θέση που της αξίζει στο σύγχρονο κόσμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στοχοποιεί όσους πολιτικούς αντιπάλους κατηγορούν τον Τσίπρα ότι δεν είναι ικανός πρωθυπουργός. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμά συνεχώς και με κάθε τρόπο μόνο αυτούς που σε κάθε ευκαιρία αποδομούν την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Καθώς αν καταρρεύσει η ιδεολογική ηγεμονία, η κυβέρνηση θα χάσει την ασπίδα της. Για αυτό άλλωστε εξαπολύθηκε και τόσο μεγάλη εκστρατεία συκοφάντησης κατά του Άδωνι Γεωργιάδη μετά την ομιλία του σε εκδήλωση για τα παραμύθια της αριστεράς.

ΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ a.ilias@conservativegreece.com

Τα συνέδρια στο πεζοδρόμιο

Επί των οδών Σίφνου και Αιλιανού στα Πατήσια, πολύ κοντά στην οικία μου, υπάρχει χρόνια τώρα ένα μικρομέγαλο πάρκο, όαση αληθινή για την επιβαρυμένη με πολλά προβλήματα περιοχή μας. Μεταξύ άλλων, θα συναντήσετε έναν σοβαρό χώρο πράσινου, δυο γηπεδάκια μπάσκετ και στη βόρεια πλευρά του, έναν γλυκύτατο χώρο σε στυλ μικρού θεάτρου με σμιλεμένες κερκίδες γύρωθεν, στον οποίο λαμβάνουν χώρα πολυποίκιλες «δράσεις», από συζητήσεις μέχρι μικροεκθέσεις φωτογραφίας κλπ.

Στον γλυκύτατο αυτόν χώρο λοιπόν, σχεδόν κάθε βδομάδα και πάντως δύο φορές τον μήνα σίγουρα, η Τ.Ο Σύριζα της περιοχής διοργανώνει «ενημερωτικές συζητήσεις» όπου κάποιος γκαουλάιτερ «εξειδικεύει» την πολιτική της Κυβέρνησης απαντώντας στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Προ τριών και τεσσάρων ετών ο κόσμος απλώνονταν σε δύο τετράγωνα. Προχθές ο ομιλητής έπινε κάτι μπύρες με δύο πακιστανούς. Όμως αυτό δεν έχει σημασία. Αντιθέτως σημασία έχει ότι επιμένουν και τις διοργανώνουν!

Απέναντι από τον χώρο αυτόν βρίσκεται το σούπερ μάρκετ, το οποίο προτιμούμε εγώ κι η σύζυγός μου. Το περασμένο Σάββατο, η συμπαθέστατη κυρία στα αλλαντικά (φόλα ΝΔ) με πλησιάζει και με το γνωστό συνωμοτικό ύφος που συνήθως σου απευθύνονται με ρωτά: «μα τί κάνουν οι δικοί μας; Γιατί δεν φτιάχνουν μια συγκέντρωση εδώ έξω κι αυτοί να γίνει χαμός;» Της υποσχέθηκα να διαβιβάσω το ερώτημα – πρότασή της και αυτό κάνω δια του παρόντος!

Η ΝΔ στην ευρύτερη περιοχή αλλά βεβαίως και σ’ όλη την χώρα έχει Νομαρχιακές και Τοπικές Επιτροπές, που θα μπορούσαν και όφειλαν να έχουν ενεργοποιηθεί από καιρού και να διοργανώνουν τέτοια μικρά «συνέδρια του πεζοδρομίου» αποδεικνύοντας καταρχάς ότι υπάρχει ως αντιπολίτευση ΚΑΙ στον δρόμο! Ωραίοι οι ετήσιοι χοροί και αναγκαίοι για πολλά πράγματα, όμως οι τοπικές ενός τεράστιου Κόμματος δεν υπάρχουν μόνον γι αυτούς.

Επιπροσθέτως, άπαντες και άπασες οι κατέχοντες την βουλευτική ιδιότητα θα πρέπει να ευρίσκονται διαρκώς κοντά στον πολίτη, να τους βλέπει και να τους ακούει διά ζώσης κι όχι μόνον απ’ την τηλεόραση. Στην Α’ Αθηνών για παράδειγμα ουδείς εκ των Όλγας Κεφαλογιάννη, Ντόρας Μπακογιάννη, Βασιλείου Κικίλια και Νικήτα Κακλαμάνη δεν έχουν περάσει από τις περιοχές μας να αφουγκραστούν τον χειμαζόμενο κάτοικο!

Χρησιμότατοι και αναγκαίοι οι προσυνεδριακοί διάλογοι και τα συνέδρια για ένα Κόμμα εξουσίας, ευρηματικά τα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται προς συμπλήρωση μέσω διαδικτύου, όλα ωραία και καλά, ΑΛΛΑ …

Αλλά ο αγώνας διεξάγεται «εκεί έξω», στα πεζοδρόμια, στα καφενεία, στους μαζικούς χώρους συνάντησης πολιτών, οι περισσότεροι εκ των οποίων καλέ μου φίλε τουιτερά, όταν τους πεις ότι «έχεις τουίτερ» θα σε ρωτήσουν εάν πάει με πατάτες ή ρύζι..

Διότι όμορφος ο αγώνας απ το Twitter, Facebook κλπ, όμως ο μέσος Έλλην θέλει το ΦΥΛΛΑΔΙΟ. Να το κρατά στα χεράκια του και να το διαβάζει με την ησυχία του. Μόνο ηλίθιοι δεν είναι οι αρμόδιοι των Media Markt, Dixons (Κωτσόβολος), Ikea κλπ που από καιρού εις καιρόν εκτυπώνουν εκατομμύρια φυλλάδια αν και όπως είναι γνωστό, διατηρούν εξαιρετικά sites στο διαδίκτυο!!

Μόνον έτσι θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στις ευρύτερες μάζες, δημιουργώντας το περίφημο «ρεύμα», διά του οποίου κατακτάται η (εκλογική) κορυφή σε τούτη την δόλια χώρα. Άλλως πως, θα μείνεις με τα συνέδρια στο χέρι…

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ a.papadimitriou@conservativegreece.com

Ρουά ματ σε τέσσερις κινήσεις

Αυτό που κάνει την πολιτική μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιστήμες, είναι η ιδιαιτερότητα της να απαιτεί την ρεαλιστική εφαρμογή της στην κοινωνία, χωρίς να αρκούν απλώς οι θεωρίες της.

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, όπως πολύ σωστά είχε δηλώσει ο πρώην Γερμανός καγκελάριος, Όττο Φον Μπίσμαρκ. Ειδικά στην περίπτωση της πατρίδος μας, τα πράγματα είναι τόσο απλά, σε σημείο απροχώρητο.

Κοινή παραδοχή όλων είναι πως πρέπει πάση θυσία να φύγει, ει δυνατόν χθες, η επικίνδυνη κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου και να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου μια στιβαρή και σοβαρή ηγεσία. Για να φύγει όμως άμεσα η συμμορία που μας κυβερνά και να καταστεί εφικτή η σωτηρία της χώρας, οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση να ακολουθήσει τέσσερα απλά, άμεσα εφαρμόσιμα, αλλά και άκρως αποτελεσματικά βήματα.

Η αρχή δεν μπορεί να είναι άλλη, από το να κάνει τη σκληρότερη αντιπολίτευση που έχει γίνει στην ιστορία της Ελλάδος. Οφείλει να μη στηρίζει κανένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης, καθώς στην προκειμένη μείζον θέμα είναι το ποιος νομοθετεί και όχι το τι νομοθετεί. Ο αγώνας ενάντια στους κυβερνώντες πρέπει να είναι συνεχής, ανελέητος, ανένδοτος.

Παράλληλα, είναι απαραίτητο να δρα μία σκιώδης ομάδα, η οποία θα προετοιμάζει το πρόγραμμα και τον τρόπο με τον οποίο θα κυβερνηθεί η χώρα την επόμενη ημέρα. Αυτή η προσπάθεια πρέπει βεβαίως, να επικοινωνηθεί σωστά στον Ελληνικό λαό, όπως επίσης και στους Ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι πρέπει να πειστούν ότι η αλλαγή κυβέρνησης είναι το ίδιο απαραίτητη και για την ευημερία της ίδιας της Ευρώπης.

Τρίτον, όσον αφορά την επικοινωνία του κόμματος με τον λαό, τον απλό κόσμο που αποτελεί και τη βάση του συντηρητικού κόμματος, δεν αρκούν εκδηλώσεις σε πολιτικά γραφεία και ξενοδοχεία, ούτε βεβαίως αρκεί το Internet. Οι εκπρόσωποι του κόμματος πρέπει να βγουν στον δρόμο, στα καφενεία, στα γήπεδα, να αφουγκραστούν τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για την επόμενη ημέρα, είναι η συνεχής και αδιαπραγμάτευτη στήριξη και ανάδειξη του έργου, που συντελέστηκε επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Η παρακαταθήκη που άφησε πίσω του τον Ιανουάριο του 2015, είναι το μεγαλύτερο όπλο στην φαρέτρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικά τώρα που ο κόσμος βλέπει το έργο Τσίπρα και μπορεί να συγκρίνει.

Η πανηγυρική δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά είναι και δικαίωση της λογικής, των μεταρρυθμίσεων, των φιλελεύθερων ιδεών και της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν την ΝΔ, όχι για να φύγει ο Τσίπρας, αλλά για να επιστρέψει στην πατρίδα η λογική και η κανονικότητα, η οποία ξεκίνησε το 2012 και είχε κορυφωθεί στα μέσα του 2014.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ c.tsokanis@conservativegreece.com 

Η χαμένη τιμή των ακινήτων a.k.a ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ

Με τον νόμο 4335/2015 επήλθαν, όπως όλοι κατά το μάλλον ή ήττον γνωρίζουν, πολλές και σοβαρές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής Δικαιοσύνης και έννομης τάξης, εκ των οποίων, μία σοβαρότατη είναι και ο υπολογισμός της αξίας ενός ακινήτου, όταν αυτό κατάσχεται και εκτίθεται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό.

Έτσι, σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 993 του νέου πλέον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, για την εκτίμηση της αξίας του ακινήτου που κατάσχεται λαμβάνεται υπ όψιν η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ, κατά τον χρόνο της κατάσχεσης και όχι η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ όπως ίσχυε μέχρι την αλλαγή! Μάλιστα, για να υπάρχουν τα εχέγγυα της όσο το δυνατόν δικαιότερης εκτίμησης της εμπορικής αξίας, η Πολιτεία με το ΠΔ 59/2016, που ισχύει από 1/6/2016, υποχρέωσε τον δικαστικό επιμελητή που είναι ο μόνος αρμόδιος να προσδιορίζει την εν λόγω αξία, να προσλαμβάνει για τον σκοπό αυτόν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΤΙΜΗΤΗ , φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο να περιλαμβάνεται στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του ΥπΟικ!

Έτσι, με νόμο του Κράτους που έχει ισχύ δημοσίας τάξεως, ακίνητο κατασχεθέν εκτίθεται σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή τα 2/3 της αξίας που θα του προσδιορίζει κάθε φορά ο πιστοποιημένος εκτιμητής, ως δηλαδή προελέχθη της εμπορικής.

Αντιθέτως, ομοίως με ιδίας ισχύ νόμο του (ο Θεός να το κάνει) Κράτους, τόσο ο ΕΝΦΙΑ όσο και ο κάθε άλλος φόρος μεταβίβασης ακινήτου (αγοραπωλησία, δωρεά, γονική παροχή κλπ) συνεχίζουν να υπολογίζονται με βάση την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ αξία κι όχι βεβαίως την εμπορική.

Ας υποθέσουμε ότι, επειδή ένας συμπολίτης μας δεν δύναται να εξοφλήσει τα χρέη του προς το Δημόσιο, στα οποία περιλαμβάνεται και ανεξόφλητος ΕΝΦΙΑ, το τελευταίο κατάσχει το ακίνητο που διαμένει και επισπεύδει πλειστηριασμό για την ικανοποίηση της απαιτήσεώς του. Για να λάβει χώρα ο πλειστηριασμός το Δημόσιο οφείλει να υπολογίσει την εμπορική αξία του κατασχεθέντος, το οποίο όμως κατασχέθηκε διότι ο ιδιοκτήτης του δεν εξόφλησε φόρο, που το Δημόσιο υπολόγισε με την αντικειμενική αξία! Επομένως το Δημόσιο θα καταλήξει να έχει στα χέρια του δύο συντρέχουσες αξίες για το ίδιο ακίνητο ως βάση υπολογισμού διαφορετικών ενεργειών.
Προσθέστε δε και ότι, εάν ευρεθεί άνθρωπος να αγοράσει το ακίνητο αυτό στον πλειστηριασμό («υπερθεματιστής» όπως ονομάζεται στη νομική ορολογία), θα κληθεί να πληρώσει φόρο μεταβίβασης που θα υπολογιστεί με βάση την μεγαλύτερη τιμή μεταξύ του ποσού που κατέβαλε (πλειστηρίασμα) και της αντικειμενικής που αναγεννάται ξάφνου από την τέφρα της κι όχι της εμπορικής, με βάση την οποία το αγόρασε!!!

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ;

Υπάρχουν κι άλλοι πολλοί και ανελέητοι τέτοιοι τραγέλαφοι, που χρόνια τώρα βασανίζουν τον πολίτη και προσδιορίζουν την σχέση του με το Κράτος. Οφείλει συνεπώς η αντιπολίτευση να τους ανιχνεύσει και να εξαγγείλει την άμεση κατάργηση τους αντί να ασχολείται με «ανοιχτούς διαλόγους» με την κοινωνία, η οποία άλλωστε ουδόλως ασχολείται….

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ a.papadimitriou@conservativegreece.com

Εδώ η Ελλάδα καίγεται…

Το να ασχολείται η κυβέρνηση  Τσίπρα και Καμμένου με το θέμα του αυτοπροσδιορισμού του φύλου σημαίνει ότι επέλυσε όλα τα άλλα και μένει το κερασάκι στην τούρτα. Όχι; Πώς όχι; Τώρα που οι δεκαπεντάχρονοι θα δηλώνουν αν θέλουν να είναι κορίτσι ή αγόρι και του χρόνου να ξεδηλώνουν και να λένε ότι καλύτερα ήταν όπως τους γέννησε η μάνα τους, η Ελλάδα κάνει άλματα. Άλλωστε και ο Τσίπρας είπα–ξείπα δεν είναι;

Έλυσε η κυβέρνηση και το περιβαλλοντικό του Σαρωνικού, περιμένοντας τα δύο επόμενα χρόνια να το αναλάβει …η θάλασσα. Όλο και κάποια φουρτούνα  θα κάνει. Χειμώνας έρχεται τα μπωφόρ νάναι καλά.  Βλέπετε να γίνεται κανένας λόγος στα ΜΜΕ; Όλα ασχολούνται με το  φύλο…

Έλυσε την δυστοκία των υπηρεσιακών παραγόντων για τις επενδύσεις, διότι  όποιος επενδυτής δηλώνει ότι φεύγει, τότε είναι που σπεύδει η κυβέρνηση να υπογράψει τα χαρτιά που κρατά στο συρτάρι της τουλάχιστον δύο χρόνια.

Έλυσε το θέμα των νέων ανέργων, αφού επιτρέπει μισθό 250 ευρώ. Με 250 ευρώ μισθό φτάσαμε ακριβώς την μισθοδοσία της Βουλγαρίας. Από δω και πέρα δεν μπορεί να κατεβεί πιο πάτο εκτός κι αν για να  λές ότι εργάζεσαι…θα πληρώνεις.

Έλυσε το θέμα των συντάξεων, αφού ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι μία σύνταξη 550 ευρώ, ο μέσος  όρος, είναι υψηλή. Επομένως την φορολογεί!

Έλυσε τα προβλήματα των ΑΕΙ χορηγώντας άσυλο στους εμπόρους ναρκωτικών, στην παραβατικότητα των αναρχικών και λοιπών ρουβικόνων.

 Τα προβλήματα της περίθαλψης  έχουν λυθεί με γάζες και σεντόνια από το σπίτι των ασθενών.  Τα φάρμακα είναι πολυτέλεια.

Τί μας έμεινε; Να αναγνωρίσει στην Ξάνθη το Τουρκικό Κόμμα.  Θα το επιλύσει κι αυτό. Αυτές τις εντολές έχει! Κάποια στιγμή θα επιλύσει και το Μακεδονικό. Γι αυτό τον κρατούν στην εξουσία.

Τουλάχιστον, οι πρόθυμοι της αντιπολίτευσης αποφάσισαν να μην κάνουν μάγκα τον Τσίπρα. Να μην ψηφίζουν νομοσχέδια δήθεν προοδευτικά, που δεν ψηφίζουν οι …ΑΝΕΛ. Καιρός δεν ήταν;

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ n.simantiras@conservativegreece.com