web analytics

Φιλοσοφείν μετ’ ευτελείας (Δεκέμβριος 2017)

19-12-2017  18:23:10

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο αρχών και θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, αποτέλεσε πολιτικό σεμινάριο για το πως πρέπει να λειτουργεί ένα σύγχρονο, συντηρητικό και Ευρωπαϊκό κόμμα.

Απελευθερωμένος, μαχητικός και απολύτως δικαιωμένος, μίλησε για πατριωτισμό, οικονομικό φιλελευθερισμό αλλά και για τις αρχές που διέπουν τον συντηρητισμό.

Η στήριξη που παρέχει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η πίστη του στις ιδέες της παράταξης διασφαλίζουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Η διακυβέρνησή του πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για την στιγμή που θα κληθεί η Ν.Δ. να κυβερνήσει. Η δικαίωσή του είναι η βάση για την κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Είναι η απόδειξη ότι το πατριωτισμός και η εντιμότητα αναγνωρίζονται στο τέλος. Η μαχητική παρουσία του στην πολιτική ζωή της χώρας αποτελεί εχέγγυο δημοκρατίας.


11-12-2017  17:20:08

Τα νέα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αξιωματική αντιπολίτευση, φέρνουν σε ακόμη δυσχερέστερη θέση τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και την κυβέρνηση.

Η υπόθεση με την πώληση πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία αποτελεί μέγα σκάνδαλο και μπορεί να αποτελέσει το τέλος της ανάλγητης κυβέρνησης Τσίπρα.

Τα έγγραφα που παρουσίασε σήμερα η Ν.Δ. αποδεικνύουν την πώληση βλημάτων στη Ράκκα της Συρίας, η οποία ελεγχόταν από το ISIS.

Όσο κι αν αποφεύγουν οι Καμμένος και Κοτζιάς να δώσουν απαντήσεις, το ζήτημα έχει πάρει τεράστια έκταση και δείχνει τόσο βαθύ, που είναι αδύνατον να καταφέρουν να ξεφύγουν.

Όπως και να έχει, οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται καταιγιστικές και η κυβέρνηση βρίσκεται για ακόμη μια φορά απολογούμενη και με την πλάτη στον τοίχο.

Οψόμεθα..


07-12-2017  21:31:12

Κάθε ένας από εμάς, πηγαίνει στη δουλειά του, γνωρίζοντας ότι σε οχτώ ώρες θα σχολάσει και θα επιστρέψει σπίτι του.

Αντιθέτως, οι αστυνομικοί που ξεκινούν να δουλέψουν σε… επετείους όπως αυτή του θανάτου του Γρηγορόπουλου δεν έχουν ιδέα ποια ώρα θα γυρίσουν στο σπίτι τους,  να δουν τα παιδιά τους. 

Έχει καθιερωθεί πλέον η 6η Δεκεμβρίου ως η μέρα του μπάχαλου, καταστροφής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Τηρήθηκε επακριβώς και την Τετάρτη. Με την ανοχή και την επικρότηση της -πρώτης φορά αριστερά- κυβέρνησης, η οποία δεν επιθυμεί  να τηρηθούν οι νόμοι για την προστασία της. Γι’ αυτό και έδωσε εντολή  στην  Ελληνική Αστυνομία να μην επέμβει και  χαλάσει τη διασκέδαση καταστροφής των κουκουλοφόρων-προστατευομένων της.

Γιατί  όπως είπε ο Δραγασάκης: “Αυτά είναι τα δικά μας παιδιά”. Ενώ οι αστυνομικοί για τα  “παιδιά” του ΣΥΡΙΖΑ  είναι μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι. Τί αθλιότητα…


05-12-2017  17:37:00

Η κυρία Μποφίλιου αποφάσισε να μοιραστεί και πάλι τις πολιτικές της απόψεις μαζί μας.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η στήριξη της στο “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος η “δημοφιλής” τραγουδίστρια ξαναχτύπησε.

Είναι τροτσκίστρια και ψηφίζει ΚΚΕ, δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά πιστεύει στις αγνές προθέσεις του Τσίπρα, ψάχνει ηγέτη να ανέβει μαζί του στο βουνό.

Το καλύτερο βεβαίως είναι ότι θεωρεί την Ευρωπαϊκή Ένωση δικτατορία. Ας εξηγήσει κάποιος στην -ει μη τι άλλο- μπερδεμένη καλλιτέχνιδα ότι μπορεί και εκφράζει ελεύθερα τις ανιστόρητες απόψεις της και μπορεί να τραγουδά χρεώνοντας 25 ευρώ τον κάθε ακροατή, ακριβώς επειδή υπάρχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ευρωπαϊκά φιλελεύθερα ιδεώδη.

Εάν είχαν επικρατήσει οι επαναστάτες παππούδες της, το πολύ πολύ να έκοβε κουπόνια σίτισης


01-12-2017  18:03:54

Το σόου που έστησαν στην Βουλή ο πρωθυπουργός και ο συνεταίρος του δεν έχει προηγούμενο, ακόμη και για τα δεδομένα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Ψέματα, συκοφαντίες, ειρωνικά γέλια, λαϊκισμός, ύβρεις. Δε δόθηκε απάντηση από τους απολογούμενους συγκυβερνήτες στα ερωτήματα των αρχηγών των κομμάτων, αποδεικνύοντας πως το θέμα της πώλησης των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία αποτελεί μέγα σκάνδαλο για την κυβέρνηση.

Αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα της κάλπης και η ώρα που η χώρα θα κυβερνηθεί όπως συμβαίνει στα κράτη Δικαίου. Τότε οι συνέταιροι δεν θα μπορούν να ξεφύγουν με τεχνάσματα και λαϊκισμούς.

Ο Α. Τσίπρας πρέπει να ξέρει ότι παριστάνοντας συνεχώς τον Ανδρέα Παπανδρέου, δε σημαίνει ότι θα έχει την τύχη εκείνου στο δικαστήριο.

Ελεύθερη Οικονομία, Δημοκρατική Πολιτεία